четверг, 21 апреля 2016 г.

Про ХОБІ


Останнім часом моїм справжнім хобі став Twitter. Люблю посидіти саме в цій соціальній мережі, оскільки вважаю її, в силу специфіки,  розумнішою за інших. Адже, якщо людина здатна вмістити своє послання в 140 символів - вона уже молодець. Можна отримати багато цікавої інформації без маси зайвого, нікому не потрібного, текстового сміття.Люблю шопінг. Все більше віддаю перевагу ходити по магазинам за кордоном. Багато в чому це обумовлюється тим, що там мене ніхто не знає, тому можна спокійно скупитися.


ПРО СПОРТ


Спорт - невід'ємна частина мого життя. Однак останнім часом, у зв'язку зі зйомками, практично не залишається часу на спортивні захоплення.Дуже люблю пограти в футбол (граю в складі зоряного ФК "Маестро"). Крім того, в літній період люблю всі види спорту, які стосуються катання по воді на дошці: вейкбординг, кайтсерфінг, серфінг. А також гольф, сквош, баскетбол. Взимку -сноубординг, сноукайтинг.Загалом, як тільки випадає вільна хвилина, намагаюся зайняти себе чимось активним, щоб "очистити мізки".


ПРО ВІДПОЧИНОК


Намагаюся поєднувати активний відпочинок з пізнавальним. З найяскравіших країн можу відзначити Балі де я познайомився з надзвичайно цікавою та різноманітною культурою цього регіону.Взимку вибираюся в Європу покататися на сноуборді. В основному це Італія або Франція. Беремо машину на прокат, і всією сім'єю подорожуємо по місцевим містах і містечках.А взагалі вибираємо відпочинок по черзі з дружиною. Я вибираю активний, а вона - пасивно-розважальний.

Комментариев нет:

Отправить комментарий